Velkommen til
Bjornos - Bjørnos møbeltapetsering

Adresse:Foss Brusetsvingen 27A 1395 Hvalstad

Bjørnos møbeltapetsering har over 20 års erfaring i omtrekking og omstopping av møbler. Vi tilbyr det aller meste innen reparasjoner, omtrekking, omstopping og søm. 1.3.2011 tok vi over systuen til Rønsdal A/S. Her har det vært drevet utstrakt virksomhet med søm av båtputer, gardiner, industrisøm osv. I tillegg har også vask, impregnering og reparasjon av båtkalesjer vært en del av virksomheten. Disse aktivitetene blir videreført akkurat som de har vært. Vi driver også med nyproduksjon av møbler, benker, puffer, puter oa. Verkstedet ligger lett tilgjengelig på Hvalstad i Asker (ca. 15 min. fra Oslo). Nøl ikke med å kontakte oss for et uforpliktende tilbud på ditt “møbelproblem”. Vi finner løsningen for deg. Noen av våre merkevarer er: Jab, Designers Guild, Sellgren, Gudbrandsdalens Ullvarefabrikk, Luxaflex, Weba, Ralph Lauren, Mulberry, Chivasso, Scan Aprima, osbourne&Little, Colefax& Fowler mfl.
Prisliste

Med stopping menes det seter bygget opp etter tradisjonelle metoder.

Disse er bygget opp av gjordtbånd, fjærer, strie, alfagress, ullvatt, hestehår med mer.

De tradisjonelle metodene for å bygge opp et sete er tidkrevende, men det gir seter med lang levetid og riktig form.Referanser


Prosjekt

Sofaen på bildene ble vist til meg av en kunde. Hun regnet med at det var bare å kassere biedermeiersofaen som hadde vært i familiens eie i flere generasjoner. Jeg må jo si det så dårlig ut, det var ikke mugg på stoppen, det var ganske store sopper.

Sengegavler

Vi har stor erfering i produksjon av sengegavler. Disse produseres etter kundens ønsker og leveres ferdige med opphengssystem. Form og farge finnes i uendelige muligheter og det er bare fantasien som er begrensende.